Återkopplingsförslag till din anläggning

Är du osäker på hur du lämpligast ska dela in din anläggning i olika återkopplingssegment?

Då kan vi hjälpa dig med detta!

Vi behöver för uppgiften en skalenlig plan av din anläggning, och gärna några foton. Dessutom en liten beskrivning av den tänkta trafikidén. Vi ritar upp ett lämpligt minimiförslag, samt förslag om utökningar i olika (möjliga) fall.

Denna planering är väldigt nära förknippad med signalplaneringen, varför vi då även ger förslag på lämpliga signaler på anläggningen.

För denna typ av uppdrag debiterar vi timpris, om du inte begärt och fått, offert på uppdraget. Då gäller priset enligt offert.

För att kunna genomföra uppdraget, eller lämna offert, behöver vi följande uppgifter:

  • Skalenlig ritning av anläggningen, helst utförd i WinTrack
  • Anläggningens skala (H0, N, Z)
  • Några bilder
  • Tänkt trafikidé

Vi kan också komma till dig vid behov, för att göra en skalenlig ritning av anläggningen (om du inte kan göra det själv). Då tillkommer förstås resekostnader.

När allt är klart får du all nödvändig dokumenation i en *.pdf-fil.

Priser för tjänsten

Här kan du direkt beställa den tidsåtgång du vill att jag ska lägga på tjänsten. En timmes arbetstid är det minsta som krävs, för en rejäl sammanställning ofta två timmar. Jag gör så långt jag hinner på den beställda tiden och återkommer med förfrågan om den inte räcker till.

Beställer du dagtidsjobb kan det ta längre tid innan jag kan utföra ditt uppdrag. Får jag "fria tyglar" går det i allmänhet snabbare, men kan bli dyrare. Det är oftast kvällstid & helger som jag har tid att utföra dessa uppdrag. Det debiteras alltid verklig använd tid, med en minimidebitering på en timme. Sätt en maxkostnad, eller begär en offert, om du vill ha ett pris i förväg.

OBS! För alternativen med "Heldagsarbete" debiteras minst 8 timmar (angivet pris är per timme, under förutsättning att det är minst 8 timmar).