Seminarier

Våra seminarier är korta heldagskurser i olika ämnen inom digital- och i viss mån (modell-) järnvägsteknik.

Seminarierna genomförs t.v. i hemmiljö med min egen bana som referens och i kombination med övrig tillgänglig utrustning. Varje seminarium är för 5 personer, genomförs i allmänhet under veckoslut och endast om seminariedagen är fullbokad! Är seminariedagen inte fullbokad en månad (30 dagar) före annonserat utförandedatum, ställs dagen in och inbetalade avgifter återbetalas.

Din plats är bokad när betalning för seminariedagen har registrerats hos oss. Samtliga seminarier kostar f.n. 1.375:- inkl. moms per deltagare.

Fram till 30 dagar före seminariedagen kan denna avbokas och erlagd avgift återbetalas. Därefter sker ingen återbetalning av avgiften.

Vi erbjuder nu följande seminarier:

Till samtliga seminarier finns det 5 platser - när dessa är fullbokade går det inte längre att lägga artikeln i kundvagnen och man får avvakta nästa tillfälle. Skriv då (eller om ingen planerad tid finns för önskat seminarium) gärna från kontaktsidan och ange vilket seminarium du är intresserad av.

Vill du boka en plats? Köp artikeln för det önskade seminariet.

Har du önskemål om ett seminarium i något annat ämne inom MJ, digitalteknik och datorstyrning? Hör gärna av dig så ska vi se vad vi kan göra!