Priser för support

Till höger finner ni priser för support- & konsulttjänster av andra slag än vad som redan finns upptaget på andra sidor/artiklar.

Det är egentligen inte meningen att Du som kund ska beställa någon av dessa - sidan tjänar endast som prisinformation - men det går tyvärr inte att spärra artiklarna för köp. För den som vill ha snabbare kontakt för support är det förstås fritt fram att köpa den supporttid ni önskar så avtalar vi en specifik tid därefter, beroende på vad ni vill ha hjälp med. Support betalas i förskott tills annat avtalats. Swish kommer att erbjudas för att snabba på betalningarna (och därmed supporten), men innan det är aktiverat är det betalning via bankgiro som gäller.

Dessa priser gäller för bl.a. support av MJ-fjärren, analys och korrigering av ställverkslayouter (även för vissa andra programvaror), inritning av signaler på av kunderna ritade spårplaner.

Jag kan även åta mig kabeldragning och teknisk installation av olika digitala enheter på din modelljärnväg - förutsatt att den kan transporteras till mig och du därmed kan avvara den under en tid. Självklart kan jag även göra hembesök hos Er för detta ändamål.

Önskar du support, eller teknisk konsultation på något sätt, ta kontakt via kontaktsidan och skicka med ev. spårplan/bild e.d. så återkommer jag till dig så snart jag har möjlighet. Ev. bilder och andra dokument skickas till den nedan angivna ePost-adressen.

Vill du ha hembesök, ge även förslag på (flera) datum. Då jag driver denna verksamhet vid sidan av anställning är det framför allt på helger jämna veckor som jag har tid att hjälpa till, men det finns även luckor på vissa veckodagar, men det är mer oregelbundet.

Vill du ha ett "tak" på vad det får kosta, ange då max. tid i timmar, minuter, eller kronor, som jag får jobba med uppgiften. Eller köp din tid i förskott.

Minsta debitering av arbetstid (exkl. telefonsupport) är 1 timme för aktuell arbetsdag. Därutöver debiteras faktisk arbetstid. Arbete med detta sker generellt oftast kvällstid och helger.

Vill du att jag ska använda dagtid helgfri vardag kan det ta längre tid innan jag får tid att utföra uppdraget.