Kursdagar

Mina kursdagar är endagskurser i olika ämnen inom digital- och i viss mån (modell-) järnvägsteknik.

Kursdagarna genomförs t.v. i hemmiljö med min egen bana som referens och i kombination med övrig tillgänglig utrustning. Varje seminarium är för 4-8 personer och minst 5 bokade/betalda krävs (4 för datakurser) för genomförande av kursdagen. Dagen genomförs i allmänhet under veckoslut. Är kursdagen inte tillräckligt uppbokad en månad (30 dagar) före annonserat utförandedatum, ställs dagen in och inbetalade avgifter återbetalas (som alternativ erbjuds plats vid nästa tillfälle).

Din plats är bokad när betalning för kursdagen har registrerats hos oss. Samtliga kursdagar utom mjukvarukurserna kostar f.n. 1.375:- inkl. moms per deltagare.

I förekommande fall innehåller kurspriset förbrukningsmaterial som får behållas av kursdeltagaren.

Det blir billigare att göra rätt från början, än att tvingas riva det man redan byggt för att man inte visste. Man kan förbereda för senare inkoppling.

Seminariedagen genomförs mellan kl. 09.00-17.30 med avbrott för 1½-timmes lunch 12.00-13.30. Pizzeria + thai finns i närheten (kostnad för lunch ingår inte i avgiften). Efter seminarieslut finns oftast möjlighet att kvarstanna för vidare diskussion för den som så önskar.

Kursdagar ligger f.n. endast på lördagar och söndagar och betingar av den anledningen ett något högre pris. Lokal är min lägenhet och det är ont om plats. Kaffe/te finns tillgängligt i köket och ingår. Rökning är EJ tillåten i lägenhet/uteplats - för ev. rökning måste man gå ut genom huvudentrén.

Fram till 45 dagar före kursdagen kan denna avbokas och erlagd avgift återbetalas till 100 %. Mellan dag 44-31 återbetalas 50 % vid avbokning. Därefter sker ingen återbetalning av avgiften.

Jag erbjuder nu kursdagar inom följande områden:

Till samtliga kursdagar finns det 8 platser (MJ-fjärren/TrainController endast 4) - när dessa är fullbokade går det inte längre att lägga artikeln i kundvagnen och man får avvakta nästa tillfälle. Skriv då (eller om ingen planerad tid finns för önskad kursdag) gärna från kontaktsidan och ange vilken kursdag du är intresserad av.

Vill du boka en plats? Köp artikeln för den önskade kursdagen.

Har du önskemål om en kursdag i något annat ämne inom MJ, digitalteknik och datorstyrning? Hör gärna av dig så ska jag se vad jag kan göra!

Corona-anpassning

För att följa Folkhälsomyndighetens råd om avstånd till varandra kan jag t.v. endast ta emot max. 4 deltagare och minst 3 anmälda för att kursdagen ska bli av. Priset är också (tyvärr) av den anledningen högre (blir samma som för mjukvarukurserna då dessa redan har denna antalsbegränsning).

De olika kursdagarna